Advertisement

Ελ Αραμπι Παοκ : Έχουν κοστίσει και οι δύο μαζί 10 γκολ στον παοκ.

Ελ Αραμπι Παοκ : Έχουν κοστίσει και οι δύο μαζί 10 γκολ στον παοκ.. Ο γιουσέφ ελ αραμπί μίλησε για το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παοκ στο «γ. Ο ελ αραμπί από σκόρερ έγινε δημιουργός. Ο ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην τούμπα κόντρα στον παοκ με το γκολ του ελ αραμπί στο 7', ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σα (ν) τον ελ αραμπί δεν έχει. Ευρωπαϊκό χωρίς έλληνες δεν γίνεται!

Ο ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην τούμπα κόντρα στον παοκ με το γκολ του ελ αραμπί στο 7', ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. (vid) το γκολ που σημείωσε για τον ολυμπιακό στο 7′ ο γιουσέφ ελ αραμπί ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο στο 23′ βρήκε δίχτυα ξανά και. Ο ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του γιουσέφ ελ αραμπί! Ο γιουσέφ ελ αραμπί μίλησε για το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παοκ στο «γ. Ερμαια στισ ορεξεισ του ελ αραμπι.

Ante Geia O El Arampi Kanei Gkol Apo To Tipota Alla O Paok Exei Poiotikes Eykairies H Apopsh
Ante Geia O El Arampi Kanei Gkol Apo To Tipota Alla O Paok Exei Poiotikes Eykairies H Apopsh from www.iapopsi.gr
Διόλου παράξενο πως στην ελλάδα έβαλε ήδη σε. Εξηγεί το οφσάιντ του ελ αραμπί περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα! Ο μαροκινός επιθετικός βρίσκεται στην αθήνα όπως αποκάλυψε πριν λίγες ώρες to10.gr και συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Ο ελ αραμπί από σκόρερ έγινε δημιουργός. Ταυτόχρονα, ο περέιρα και η παρέα του αποδεικνύεται ανίκανη και ακατάλληλη, καθώς φέρνει. Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν. Ο γιουσέφ ελ αραμπί είναι ένας στράικερ των 2 εκατ ευρώ. Ο γιούσεφ ελ αραμπί πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του με τη φανέλα του ολυμπιακού φέτος.ο μαροκινός φορ μετράει 24 γκολ σε 39 συμμετοχές και κανείς δεν γνωρίζει πόσα θα πετύχει ακόμα αν.

Ερμαια στισ ορεξεισ του ελ αραμπι.

Ο γιουσέφ ελ αραμπί είναι ένας στράικερ των 2 εκατ ευρώ. Το… πάλεψε ο σιδηρόπουλος να «εξυγιάνει», αλλά δεν του «βγήκε». Σα, ο ελ αραμπι στο τερμα. Ταυτόχρονα, ο περέιρα και η παρέα του αποδεικνύεται ανίκανη και ακατάλληλη, καθώς φέρνει. Διόλου παράξενο πως στην ελλάδα έβαλε ήδη σε. Ευρωπαϊκό χωρίς έλληνες δεν γίνεται! Το γκολ του ελ αραμπί ολυμπιακός Σα (ν) τον ελ αραμπί δεν έχει. Ο γιουσέφ ελ αραμπί μίλησε για το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παοκ στο «γ. Η κεδ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του. Ο ελ αραμπί από σκόρερ έγινε δημιουργός. Βαλμπουενά σερβίρει, ελ αραμπί πυροβολεί! (vid) το γκολ που σημείωσε για τον ολυμπιακό στο 7′ ο γιουσέφ ελ αραμπί ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο στο 23′ βρήκε δίχτυα ξανά και.

Ο ελ αραμπί από σκόρερ έγινε δημιουργός. Απάντηση ελ αραμπί (βιντεο) στο 10' το γκολ της κράσνονταρ, στο 11' του ολυμπιακού. Καραϊσκάκης», για τις εκτός έδρας εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων», για το ότι σκοράρει κυρίως στα εντός έδρας ματς, για το επόμενο Ο επιδεικτικός πανηγυρισμός του ελ αραμπί μπροστά στον κουέστα (video) με ένταση μπροστά στον κουέστα πανηγύρισε το γκολ του μπουχαλάκη, έπειτα από το τραγικό λάθος του ισπανού τερματοφύλακα, ο γιουσέφ ελ αραμπί. Ερμαια στισ ορεξεισ του ελ αραμπι.

Paok Olympiakos 0 1 To Gkol Toy El Arampi Video Sportstonoto
Paok Olympiakos 0 1 To Gkol Toy El Arampi Video Sportstonoto from cdn-cf-east.streamable.com
Το 24ο ευαγγέλιο μεταφέρει απο την ενημερωμένη μανατζερική πιατσα την μεταγραφική προτεραιότητα του παοκ κι αναλύει γιατί ο ρέμπε αποφάσισε να στηρίξει τον φερέιρα, τα βαρβάτα μέτωπα που ήδη χειρίζεται και γιατί. Ο επιδεικτικός πανηγυρισμός του ελ αραμπί μπροστά στον κουέστα (video) με ένταση μπροστά στον κουέστα πανηγύρισε το γκολ του μπουχαλάκη, έπειτα από το τραγικό λάθος του ισπανού τερματοφύλακα, ο γιουσέφ ελ αραμπί. Τσιντώτας και αθανασιάδης έχουν φάει από τέσσερα γκολ παραπάνω,. Σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη και στο ρινικό διάφραγμα υποβλήθηκε ο γιουσέφ ελ αραμπί μετά τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον παοκ καθώς είχε ένα θέμα που τον επηρέαζε έστω και κατά το ελάχιστο και στους αγώνες. Το… πάλεψε ο σιδηρόπουλος να «εξυγιάνει», αλλά δεν του «βγήκε». Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν. Έχουν κοστίσει και οι δύο μαζί 10 γκολ στον παοκ. Απάντηση ελ αραμπί (βιντεο) στο 10' το γκολ της κράσνονταρ, στο 11' του ολυμπιακού.

Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ο γιουσέφ ελ αραμπί μίλησε για το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παοκ στο «γ. Ο γιουσέφ ελ αραμπί αγωνιζόταν ήδη 89 λεπτά στο μεγάλο. Σα, ο ελ αραμπι στο τερμα. Βαλμπουενά σερβίρει, ελ αραμπί πυροβολεί! Ο επιδεικτικός πανηγυρισμός του ελ αραμπί μπροστά στον κουέστα (video) με ένταση μπροστά στον κουέστα πανηγύρισε το γκολ του μπουχαλάκη, έπειτα από το τραγικό λάθος του ισπανού τερματοφύλακα, ο γιουσέφ ελ αραμπί. Ο καμαρά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά μετά την εκτέλεση κόρνερ του βαλμπουενά, ο σεμέδο. Ερμαια στισ ορεξεισ του ελ αραμπι. Τσιντώτας και αθανασιάδης έχουν φάει από τέσσερα γκολ παραπάνω,. Διόλου παράξενο πως στην ελλάδα έβαλε ήδη σε. Απάντηση ελ αραμπί (βιντεο) στο 10' το γκολ της κράσνονταρ, στο 11' του ολυμπιακού. O γιουσέφ ελ αραμπί μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το σημερινό ματς με τον παναιτωλικό στο αγρίνιο αλλά και για το τι πήγε… στραβά στο ντέρμπι με τον παοκ. Oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag ελ αραμπι.

Oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag ελ αραμπι. Η κεδ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του. Ο γιουσέφ ελ αραμπί είναι ένας στράικερ των 2 εκατ ευρώ. Ο καμαρά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά μετά την εκτέλεση κόρνερ του βαλμπουενά, ο σεμέδο. Ο ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του γιουσέφ ελ αραμπί!

Paok Olympiakos To Gkol Toy El Arampi Vid Flash Gr
Paok Olympiakos To Gkol Toy El Arampi Vid Flash Gr from www.flash.gr
Το γκολ του ελ αραμπί ολυμπιακός Το… πάλεψε ο σιδηρόπουλος να «εξυγιάνει», αλλά δεν του «βγήκε». Ο γιουσέφ ελ αραμπί μίλησε για το παιχνίδι του ολυμπιακού με τον παοκ στο «γ. Ο γιουσέφ ελ αραμπί αγωνιζόταν ήδη 89 λεπτά στο μεγάλο. Oλεσ οι ειδησεισ και τα τελευταια νεα για το tag ελ αραμπι. Η κεδ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, αν έβρισκε ένα τέρμα, στις τρεις φάσεις από δημιουργία του ζίφκοβιτς, που έφτιαξε στο πρώτο ημίχρονο. Το 24ο ευαγγέλιο μεταφέρει απο την ενημερωμένη μανατζερική πιατσα την μεταγραφική προτεραιότητα του παοκ κι αναλύει γιατί ο ρέμπε αποφάσισε να στηρίξει τον φερέιρα, τα βαρβάτα μέτωπα που ήδη χειρίζεται και γιατί.

(vid) το γκολ που σημείωσε για τον ολυμπιακό στο 7′ ο γιουσέφ ελ αραμπί ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο στο 23′ βρήκε δίχτυα ξανά και.

Καραϊσκάκης», για τις εκτός έδρας εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων», για το ότι σκοράρει κυρίως στα εντός έδρας ματς, για το επόμενο About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ευρωπαϊκό χωρίς έλληνες δεν γίνεται! Σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη και στο ρινικό διάφραγμα υποβλήθηκε ο γιουσέφ ελ αραμπί μετά τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον παοκ καθώς είχε ένα θέμα που τον επηρέαζε έστω και κατά το ελάχιστο και στους αγώνες. Το… πάλεψε ο σιδηρόπουλος να «εξυγιάνει», αλλά δεν του «βγήκε». Ο γιουσέφ ελ αραμπί έδειξε και εκτός γηπέδων ότι ξέρει να πυροβολεί και ότι στο σημάδι είναι άπαιχτος. Ο ελ αραμπί από σκόρερ έγινε δημιουργός. Η κεδ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του. Ο βαλμπουενά θα μπει στην περιοχή, θα κάνει τη σέντρα, η κεφαλιά. Ο καμαρά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά μετά την εκτέλεση κόρνερ του βαλμπουενά, ο σεμέδο. Βαλμπουενά σερβίρει, ελ αραμπί πυροβολεί! (vid) το γκολ που σημείωσε για τον ολυμπιακό στο 7′ ο γιουσέφ ελ αραμπί ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο στο 23′ βρήκε δίχτυα ξανά και. Σα (ν) τον ελ αραμπί δεν έχει.

Ο ελ αραμπί από σκόρερ έγινε δημιουργός ελ αραμπι. Ο βαλμπουενά θα μπει στην περιοχή, θα κάνει τη σέντρα, η κεφαλιά.

Posting Komentar

0 Komentar